Zapraszamy na weekend pełen egzotycznych smaków z Azji! Zanurzcie się w kulinarną podróż, w której odkryjecie wyjątkowe połączenia świeżych składników, orientalnych przypraw i aromatycznych sosów, które wprowadzą Was w klimat azjatyckich ulicznych targów i restauracji.
Podczas kolacji będziemy mogli delektować się muzyką na żywo w wykonaniu utalentowanego skrzypka.
W sobotni wieczór (16 listopada) serwujemy:
Krewetki w tempurze – soczyste krewetki otulone lekką, chrupiącą panierką, doskonałe na rozpoczęcie uczty,
Tom Yum z owocami morza – pikantno-kwaśna zupa pełna aromatów kolendry, trawy cytrynowej i limonki,
Pierożki gyoza z mięsem – podsmażane japońskie pierożki z delikatnym nadzieniem, podane z sosem sojowym i prażonym sezamem,
Kokosowy pudding z tapioki i mango – kremowy deser z egzotycznym twistem, idealne połączenie kokosowego mleka i słodkiego mango.
W ramach menu tematycznych koktajli przygotowaliśmy:
Saketini – orzeźwiające połączenie sake, ginu i skórki z cytryny
Ginger tonic – bezalkoholowy napój z toniku, syropu imbirowego i limonki, lekki i odświeżający
Zapraszamy do naszej restauracji, by spróbować autentycznych azjatyckich smaków i spędzić niezapomniane wieczory w orientalnym klimacie!