Grille i ogniska to doskonały pomysł na integrację załogi!
Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy smaczne menu oraz kilka miejsc na naszym rozległym terenie, idealnym do organizacji tego typu wydarzeń.
Wieczór przy ognisku możemy zorganizować w klimatycznej altanie pomiędzy stawami albo przy Rybaczówce.
Bliskość przyrody i naturalne otoczenie to wymarzone warunki, które sprawią, że długo Państwo o nas nie zapomną.
Serdecznie zachęcamy do kontaktu:
Aleksandra Buczek:
e- mail: rezerwacja@talaria.pl, kom.: 883 103 211
Julia Dziubak
e- mail: sprzedaz@talaria.pl, kom.: 883 103 201
OGNISKO W WARSZAWIE
Ognisko to tradycyjna polska forma spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi, która ostatnio staje się coraz bardziej popularna także w świecie biznesu. Organizacja ogniska w Warszawie lub w okolicy to idealny pomysł na imprezę integracyjną dla firm działających w stolicy lub zakończenie różnego rodzaju eventów czy imprez rodzinnych. Wybierając luksusowy ośrodek pod Warszawą, taki jak Talaria, mogą mieć Państwo pewność, że wszyscy uczestnicy wydarzenia poczują się swobodnie i wypoczną od miejskiego zgiełku. Ponadto miła atmosfera oraz otoczenie zieleni sprawiają, że ludzie stają się bardziej otwarci na kontakty z innymi uczestnikami imprezy. Organizacja ogniska jest doskonałą okazją do spotkania wszystkich pracowników firmy w mniej formalnym środowisku, które sprzyja nawiązywaniu przyjaźni oraz tworzeniu więzi między kolegami i koleżankami z pracy.
Wspólne biesiadowanie przy ognisku pozwala na stworzenie niezwykłej atmosfery. Jednym z największych atutów organizacji ogniska jest również możliwość wyboru różnego rodzaju atrakcji, takich jak gry i zabawy na świeżym powietrzu. W zależności od charakteru imprezy można zorganizować na przykład konkursy w rzucie na celność, turniej w grach planszowych lub wspólne śpiewanie przy akompaniamencie gitary. Nie można zapomnieć również o jedzeniu przygotowanym specjalnie dla uczestników ogniska. Oprócz pieczenia tradycyjnych kiełbasek Talaria oferuje wyjątkowe dania przyrządzone przez doświadczonych kucharzy, które można będzie spożyć bezpośrednio przy ognisku, delektując się jego ciepłem i blaskiem.