Przystawki zimne:
Carpaccio z buraka, pomarańcza, grapefruit, migdały, rukola, mus malinowy
36 zł (330 g)
Carpaccio wołowe, oliwki, kapary, pomidorki koktajlowe, parmezan, rukola, krem balsamiczny
41 zł (160 g)
Tatar z udźca wołowego, klasyczne dodatki, czerwona cebula
59 zł (350 g)
Przystawki ciepłe:
Placki ziemniaczano – gryczane, pstrąg wędzony, twarożek ziołowy
39 zł (370 g)
Wątróbka drobiowa, cebula konfitowana, cząstki jabłka, rukola, sos jabłkowy na bazie wina
42 zł (310 g)
Przegrzebki, mus z groszku, salsa z papryki i chilli
54 zł (260 g)
Krewetki w maślanej emulsji, grzanki
55 zł (190 g)
Sałaty:
Słoneczna sałatka z rukolą i roszponką, mięta, granat, truskawka, pomarańcza, smażony ser halloumi, sos miodowo – cytrynowy
36 zł (240 g)
Selekcja sałat, marynowane boczniaki, czerwona cebula, marchew, cukinia, kapary, pomidorki cherry
40 zł (310 g)
Sałata z kaczką, ser pleśniowy, gruszka, malina, krem balsamiczny
41 zł (350 g)
Zupy:
Krem z zielonego groszku, palony groszek
22 zł (250 ml)
Rosół wołowo – wieprzowy, marchew, lane kluski
26 zł (250 ml)
Kolorowa zupa jarzynowa z koperkiem
28 zł (250 ml)
Zupa cytrynowa z krewetkami, grzybki mun
29 zł (250 ml)
Dania główne:
Tagliatelle warzywne, krewetki, mule, przegrzebki, sos pomidorowy, płatki chilli
49 zł (360 g)
Pielmieni z baraniną, puree z zielonego groszku, skwarki z boczku z cebulą
50 zł (280 g)
Przepiórka wolno pieczona, mus z owoców, ziemniaki, młoda marchew
59 zł (300 g)
Pieczony łosoś, fasolka szparagowa, mus marchwiowy, czarna soczewica, sos holenderski
60 zł (420 g)
Kotlet schabowy, ziemniaki z wody, młoda kapusta
60 zł (460 g)
Polędwiczka wieprzowa sous – vide, ziemniaki w mundurkach, rokitnik, brokuł, mus z marchwi, sos pieczeniowy
63 zł (450 g)
Stek z polędwicy wołowej, frytki steak house, warzywa grillowane, masło czosnkowe
99 zł (480 g)
Fit & wege:
Buraczane risotto, kozi ser, chips z jarmużu
40 zł (420 g)
Pieczony batat, pesto z rukoli, sałata lodowa, granat, ser feta, kasza gryczana
41 zł (280 g)
Kalafior w chrupiącej panierce, soczewica beluga, kompozycja sałat, sos miodowo – balsamiczny
42 zł (290 g)
Desery:
Ciasto drożdżowe, śliwka
29 zł (240 g)
Semifreddo kawowe z orzechami nerkowca, mus brzoskwiniowy, figa
30 zł (310 g)
Sernik pistacjowy, truskawka, borówka
30 zł (270 g)
Beza z konfiturą truskawkową, świeże owoce
32 zł (300 g)