7oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

Menu à la carte

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Przystawki zimne:

Carpaccio z buraka, pomarańcza, grapefruit, migdały, rukola, mus malinowy

36 zł (330 g)

Carpaccio wołowe, oliwki, kapary, pomidorki koktajlowe, parmezan, rukola, krem balsamiczny

41 zł (160 g)

Tatar z udźca wołowego, klasyczne dodatki, czerwona cebula

59 zł (350 g)


 

Przystawki ciepłe:

Placki ziemniaczano – gryczane, pstrąg wędzony, twarożek ziołowy

39 zł (370 g)

Wątróbka drobiowa, cebula konfitowana, cząstki jabłka, rukola, sos jabłkowy na bazie wina

42 zł (310 g)

Przegrzebki, mus z groszku, salsa z papryki i chilli

54 zł (260 g)

Krewetki w maślanej emulsji, grzanki

55 zł (190 g)

 

Sałaty:

Słoneczna sałatka z rukolą i roszponką, mięta, granat, truskawka, pomarańcza, smażony ser halloumi, sos miodowo – cytrynowy

36 zł (240 g)

Selekcja sałat, marynowane boczniaki, czerwona cebula, marchew, cukinia, kapary, pomidorki cherry

40 zł (310 g)

Sałata z kaczką, ser pleśniowy, gruszka, malina, krem balsamiczny

41 zł (350 g)


 

Zupy:

Krem z zielonego groszku, palony groszek

22 zł (250 ml)

Rosół wołowo – wieprzowy, marchew, lane kluski

26 zł (250  ml)

Kolorowa zupa jarzynowa z koperkiem

28 zł (250 ml)

Zupa cytrynowa z krewetkami, grzybki mun

29 zł (250 ml)

 

Dania główne:

Tagliatelle warzywne, krewetki, mule, przegrzebki, sos pomidorowy, płatki chilli

49 zł (360 g)

Pielmieni z baraniną, puree z zielonego groszku, skwarki z boczku z cebulą

50 zł (280 g)

Przepiórka wolno pieczona, mus z owoców, ziemniaki, młoda marchew

59 zł (300 g)

Pieczony łosoś, fasolka szparagowa, mus marchwiowy, czarna soczewica, sos holenderski

60 zł (420 g)

Kotlet schabowy, ziemniaki z wody, młoda kapusta

60 zł (460 g)

Polędwiczka wieprzowa sous – vide, ziemniaki w mundurkach, rokitnik, brokuł, mus z marchwi, sos pieczeniowy 

63 zł (450 g)

Stek z polędwicy wołowej, frytki steak house, warzywa grillowane, masło czosnkowe

99 zł (480 g)

 

Fit & wege:

Buraczane risotto, kozi ser, chips z jarmużu

40 zł (420 g)

Pieczony batat, pesto z rukoli, sałata lodowa, granat, ser feta, kasza gryczana

41 zł (280 g)

Kalafior w chrupiącej panierce, soczewica beluga, kompozycja sałat, sos miodowo – balsamiczny

42 zł (290 g)

 

Desery:

Ciasto drożdżowe, śliwka

29 zł (240 g)

Semifreddo kawowe z orzechami nerkowca, mus brzoskwiniowy, figa

30 zł (310 g)

Sernik pistacjowy, truskawka, borówka

30 zł (270 g)

Beza z konfiturą truskawkową, świeże owoce

32 zł (300 g)

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij